31 januari 2011 

Ondersteunende panty's | Mooie Gezonde Benen

Ondersteunende (knie)kousen en ondersteundende panty’s oefenen lichte druk uit op de benen en de enkels waardoor de bloedcirculatie van de benen naar het hart wordt verbeterd. Compressiekousen helpen zwelling van de enkels en de benen voorkomen en pijn veroorzaakt door spataderen verminderen.

Hieronder vind je een selectie van de beste compressiekousen en compressiepanty’s tegen betaalbare prijzen.

Compressie-massage panty’s


Marcmarcs Comfort Massage

40 Denier panty met een elegante zijdeglans optiek en een hoog draagcomfort. De aflopende druk zorgt voor een bevordering van de bloedcirculatie en helpt vermoeide benen te voorkomen.

Met extra brede tailleband, verstevigd kruisje en teengedeelte.

In zwart.

Compressiepanty’s lichte compressie


Segretta Young Coprente 70 Matte Opaque Panty bruin

In zachte Microfiber en Lycra. Interlaced elastische band, platte naad en katoenen kruisje, echte hak en versterkte teen.
Aanbevolen om problemen met gezwollen en zware benen te voorkomen.

70 denier | compressie: 11-14 mmHg

In bruin, donkerblauw, grijs en zwart.

Compressiepanty’s matige compressie


Segretta 140 Young Sheer Panty

Panty met verstevigd broekje en hiel.
Deze panty’s houden je benen de hele dag fit en zijn een effectieve ondersteuning bij lichte spataderen.
Huidvriendelijk draagcomfort en langdurige frisheid dankzij de antimicrobiële werking van Zinkpyrithion.

140 denier | compressie 18-22 mmHg

In zwart en skin.

Stay Up’s


Segretta Silhouette 70 DERM® Stay Up zwart

Afslankend en vormgevende stay up met anticellulite textuur, medium ondersteuning.
Effen siliconen band, anatomische hiel en versterkte teen. Aanbevolen om problemen met van gezwollen en zware benen te voorkomen.

70 denier | compressie: 11-14 mmHg

In donkerblauw en zwart.

Ondersteunende Zwangerschapspanty’s


Mamsy Semi Transparante Zwangerschapspanty met medium compressie

Zwangerschapspanty met compressie en extra ruimte voor je buik. Ideaal om dikke enkels, gezwollen en vermoeide benen en zelfs zwangerschapsoedeem of spataderen te voorkomen.

40 denier | compressie: 11-14 mmHg

In zwart en skin.


Cotton pregnant 90 DEN panty

De speciaal ontworpen mal voor deze ondersteunende zwangerschap panty voorziet in anatomisch comfort en is sterk ademend. Licht corrigerend, met elastische band.

90 denier | compressie medium

In zwart.

Let op: valt klein.

Corrigerende panty’s | Anti Cellulite


Touch Effect anti cellulite 40 DEN

Deze Anti Cellulite panty stimuleert de doorbloeding en geeft een zichtbaar resultaat bij regelmatig dragen. Naadloze panty met brede, zachte en comfortabele boord. Microfiber zorgt voor extra comfort en zachtheid. Dankzij de nieuwe naadloze technologie is de panty niet zichtbaar onder een jurk, rok of ander kledingstuk.

40 denier.

In zwart.


Kunert Leg Control 40 Panty

Een transparante en glanzende lichte supportpanty klasse 1 ( 5-8 mmgHg). Deze voorgevormde panty heeft een transparant broekje – Nudelook- , heeft een comfort broekband en een katoenen kruisje. Deze panty is voorzien van platte naden en het versterkte teenstuk is nagenoeg onzichtbaar en heeft een platte naad.

40 denier.

In zwart en cashmere.

Compressie kniekous


Mamsy duo pack Semi Transparante kniekous met medium compressie

Kniekous met lichte compressie ideaal om dikke enkels, gezwollen en vermoeide benen en zelfs oedeem of spataderen te voorkomen. Door de masserende werking vanaf de enkel naar boven stimuleert deze de doorbloeding en afvoer van vocht uit je benen. Hierdoor heb je minder last van gezwollen benen en dikke enkels. Effectieve ondersteuning bij lichte spataderen, ook ideaal als reiskousen.

In skin en zwart.


Lees ook ons blog ‘Compressiekousen, de voordelen, de nadelen en waarom je ze zou moeten dragen’.

Contraindicaties:

Voorzichtigheid is geboden bij patiënten met perifere arteriële ziekte, hartfalen, septische flebitis, dermatitis en neuropathie. Overleg bij twijfel eerst met je huisarts.
Over de schrijver
Je wilt gezond zijn en je goed voelen. En daar willen wij je bij helpen. Dat doen we door je zo goed mogelijk te informeren over allerlei onderwerpen die met gezondheid te maken hebben. Onze artikelen zijn helder, gemakkelijk leesbaar en intensief onderzocht. Ze bevatten nuttige, interessante en toepasbare tips waarmee jij je gezondheid en welzijn naar een hoger plan kunt tillen. Al onze blogs, artikelen en nieuwsbrieven staan onder redactie van dokter Allan Vafi.
Reactie plaatsen
  • De inhoud op deze website is alleen voor informatieve of educatieve doeleinden bedoeld en mag niet worden gebruikt als vervanging van professioneel medisch advies. Specifiek medisch advies kan alleen worden gegeven wanneer een arts volledige kennis van je gezondheidssituatie heeft.
  • Hoewel wij alles in het werk stellen om de informatie op deze website nauwkeurig en up-to-date weer te geven, verontschuldigen wij ons voor eventuele fouten. Gelieve foutieve informatie aan ons te melden door middel van het contactformulier.
  • Onze artikelen kunnen partnerlinks bevatten. Lees hier onze disclaimer