Video Aspect Ratio: 4:1

Dokter Vafi 

Zelf aan het stuur van je gezondheid

Vafi_aan_het_stuur

Dokter Vafi

Zelf aan het stuur van je gezondheid

Wie is dokter Vafi?

Dokter Vafi startte meer dan 30 jaar geleden zijn praktijk als algemeen chirurg en specialiseerde zich in de arteriële chirurgie (slagaderoperaties) en de spataderchirurgie. Na zijn studie geneeskunde in Groningen completeerde hij zijn opleiding in het Westeinde Ziekenhuis in Den Haag. Hij werkte als algemeen chirurg en vaatchirurg in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk en bij verschillende klinieken.


Naast vaatchirurg is dokter Vafi ook opgeleid tot mediator, heeft een MBA gevolgd en is hij adviseur.


Hij houdt zich intensief bezig met de veranderende gezondheidszorg en richt zich op innoverende ontwikkelingen op het gebied van e-health.


Verder vindt hij het leuk zijn kennis van de EVLT (spatader)techniek over te brengen tijdens trainingsmissies in het buitenland.


Hij is actief op de sociale media, zoals op Twitter en LinkedIn.

Vakmanschap en kwaliteit

Als er iets is dat mensen belangrijk vinden dan is dat hun gezondheid, weet dokter Vafi. En mensen willen er mooi en verzorgd uitzien. Ook willen mensen kwaliteit en vakmanschap. In deze tijd van bezuinigingen wil je zeker weten dat je behandelaar écht een specialist is. Daarom wordt in de praktijk van dokter Vafi iedereen door de vaatspecialist zelf gezien. 


Wil je je (cosmetische) spataders snel en vakkundig laten wegspuiten? Maak dan een afspraak voor sclerotherapie. Wil je liever eerst inzicht in de conditie van je vaten? Maak dan een afspraak voor een vaatonderzoek. Voor het vaatonderzoek is geen verwijsbrief nodig en kun je vaak direct al terecht. 


Zowel het vaatonderzoek als de sclerotherapie wordt door dokter Vafi zelf uitgevoerd. Zo ben je altijd in deskundige handen. 

Van "patiënt" naar cliënt

Niet alleen "gezond en beter maken" vindt dokter Vafi belangrijk. Ook de verschuiving van patiëntenzorg naar cliëntenzorg zou een grotere rol moeten krijgen.


De mens (de cliënt) zit zelf aan het stuur van zijn of haar gezondheid en er is een samenwerking met de specialist.


Geen opgelegde adviezen of besluiten over het hoofd van de "patiënt" dus.


Wel overleg en dialoog van mens tot mens. De praktijk van dokter Vafi biedt vertrouwde kwaliteit, jarenlange ervaring en een persoonlijke benadering.


Bij dokter Vafi sta jij écht centraal.