Each one of us can make a difference. Together we make change.


~ Barbara Mikulski

PINKSOCKS

Pinksocks Life, Inc. is een non-profitorganisatie die zich richt op het bevorderen van menselijke connecties over de hele wereld. De pinksocks-beweging stelt mensen uit alle lagen van de bevolking in staat contact te maken met iedereen, overal. Dit doet ze door een wereldwijde ‘tribe’ van pinksocks-dragende mensen te creëren die gericht zijn op empathie, zorgzaamheid en liefde.

Qruxx tech

Kennisplatform met informatie over de invloed van technologie op de zorg.  


Solvo. De juiste zorg 

vind je zelf

Het doel van het solvo-netwerk is mensen beter en langer gelukkig en gezond te laten leven. Solvo wil de gezondheidszorg in Nederland efficiënter en transparanter maken, zij werken nauw samen met medisch specialisten. Kernbegrippen: focus op de bezoeker, integriteit en respect, betrouwbaarheid, duidelijkheid,  maatschappelijke betrokkenheid en passie.

AngioDynamics is deeply committed to improving patient care by ethically serving its customers, shareholders and employees. We value the importance of trust and honesty in all of the relationships that we build. AngioDynamics is dedicated to its pursuit of innovation and tenaciously strives for continuous improvement in every area.

Beroepsvereniging VvAA geeft stem en steun aan ruim 123.000 (para)medici zodat alle aandacht uit kan gaan naar de primaire taak van de zorgverlener. Daarbij gaat het om onderwerpen als  vrije artsenkeuze en het (ont)regelen van de zorg en ondersteuning op het gebied van beroepsspecifieke onderwerpen.