Each one of us can make a difference. Together we make change.


~ Barbara Mikulski

Partners en Bronnen

PINKSOCKS

Pinksocks Life, Inc. is een non-profitorganisatie die zich richt op het bevorderen van menselijke connecties over de hele wereld. De pinksocks-beweging stelt mensen uit alle lagen van de bevolking in staat contact te maken met iedereen, overal. Dit doet ze door een wereldwijde ‘tribe’ van pinksocks-dragende mensen te creëren die gericht zijn op empathie, zorgzaamheid en liefde.

Qruxx tech

Kennisplatform met informatie over de invloed van technologie op de zorg.  


paula-de-ruiter

Paula de Ruiter

Maak kennis met Paula de Ruiter - een ervaren physician assistant op het gebied van vaatziekten. Met het doel om betere toegang en efficiënte zorg te bieden buiten de ziekenhuismuren, heeft zij haar eigen bedrijf opgezet dat gespecialiseerd is in preventieve screening voor hart- en vaatziekten. Haar missie is ervoor te zorgen dat iedereen uitstekende medische zorg krijgt zonder lange wachttijden of hoge kosten.

Angiodynamics

AngioDynamics is deeply committed to improving patient care by ethically serving its customers, shareholders and employees. We value the importance of trust and honesty in all of the relationships that we build. AngioDynamics is dedicated to its pursuit of innovation and tenaciously strives for continuous improvement in every area.

VvAA

Beroepsvereniging VvAA geeft stem en steun aan ruim 123.000 (para)medici zodat alle aandacht uit kan gaan naar de primaire taak van de zorgverlener. Daarbij gaat het om onderwerpen als  vrije artsenkeuze en het (ont)regelen van de zorg en ondersteuning op het gebied van beroepsspecifieke onderwerpen.