26 juni 2023 
in Huid

Biodermal Littekencreme: Effectieve behandeling voor littekens | MGB

Heb je littekens waar je vanaf wilt? Biodermal Littekencrème is een bewezen effectieve behandeling voor het verminderen van littekens. De crème ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid, helpt bestaande littekens te verzachten en glad te maken. Biodermal Littekencrème is geschikt voor zowel oude als nieuwe littekens.

Biodermal Littekencreme

Wat is Biodermal Littekencrème?

Biodermal Littekencrème is een crème, speciaal ontwikkeld voor de optimale verzorging van littekens. De crème ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en zorgt ervoor dat het littekenweefsel soepel en zacht blijft. Hierdoor vervagen de littekens en wordt de zichtbaarheid van littekens verminderd.

Deze fijne crème is geschikt voor de verzorging van zowel oude als nieuwe littekens en kleine littekens die ontstaan zijn door bijvoorbeeld acne of wondjes.

Hoe werkt Biodermal Littekencrème?

Biodermal litteken crème is een speciaal ontwikkelde crème die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. De werking bestaat uit verzachten, repareren en activeren:

Verzachten

Biodermal Litteken crème vermindert de zichtbaarheid van littekens met behulp van een mix van natuurlijke ingrediënten. Verschillende wassen en oliën dringen diep door in het littekenweefsel en houden het gebied gehydrateerd en soepel.

Hoe werkt Biodermal Littekencrème?

Repareren

Vitamine E en plantaardig ceratonia extract hydrateren en repareren. Daarnaast zorgen de ingrediënten voor een beschermend laagje dat het herstelproces ondersteunt.

Activeren

Proteïnen zijn nodig voor huidherstel en Biodermal Littekencrème bevat glycoproteïnen die de celvernieuwing stimuleren. Magnesiumsulfaat helpt ook om de littekens te activeren, waardoor ze er beter uitzien.

Hoe gebruik je Biodermal Littekencrème

Hoe gebruik je Biodermal Littekencrème?

  • Maak het litteken schoon en droog voordat je de crème aanbrengt.
  • Breng een kleine hoeveelheid Biodermal Littekencrème aan op de schone en droge huid. Masseer de crème zachtjes in het littekenweefsel. Zorg ervoor dat je de crème gelijkmatig verdeelt over het hele litteken.
  • Herhaal deze stappen twee tot drie keer per dag. Het is belangrijk om de crème regelmatig aan te brengen voor de beste resultaten. Gebruik de crème gedurende ten minste twee maanden voor het beste resultaat.
  • Gebruik Biodermal Littekencrème niet op open wonden of geïrriteerde huid. Als je huid geïrriteerd raakt door het gebruik van de crème, stop dan met het gebruik ervan en raadpleeg een arts.
  • Vermijd blootstelling aan de zon terwijl je de crème gebruikt. Als je naar buiten gaat, gebruik dan een zonnebrandcrème met een hoge SPF om het litteken te beschermen tegen de zon.

Biodermal Littekencrème is een veilige en effectieve manier om de zichtbaarheid van littekens te verminderen. Door de crème regelmatig te gebruiken, kan je de zichtbaarheid van littekens verminderen en het littekenweefsel soepel en zacht houden. Volg deze stappen om de crème op de juiste manier te gebruiken en geniet van een gezonde, stralende huid.

Met littekenzalf van Biodermal van littekens af

Ingrediënten

Biodermal Littekencrème bevat een gepatenteerde mix van hydraterende, verzachtende en huidvernieuwende ingrediënten die synergetisch werken om het uiterlijk van littekens te verbeteren. Aqua en Glycerine zorgen voor hydratatie, terwijl Isohexadecane en Isodecyl Neopentanoate een beschermende barrière op de huid vormen. PEG-30 Dipolyhydroxystearate en Tocopheryl Acetate zijn ingrediënten die de huid verzachten. Ceratonia Siliqua Gum is een natuurlijke gom die de barrièrefunctie van de huid verbetert. Glycoproteïnen en magnesium sulfate stimuleren de celvernieuwing van de huid. De extra ingrediënten zijn conserveringsmiddelen en geurstoffen die zorgen voor frisheid en een aangename geur. Samen hydrateren, beschermen, verzachten en vernieuwen deze ingrediënten de huid om littekens minder zichtbaar te maken.

De crème is gemakkelijk aan te brengen door deze grondig in te masseren op het litteken. Het is belangrijk om de crème regelmatig aan te brengen voor een goede verzorging van het litteken. De crème wordt geleverd in een luchtdichte verpakking om de kwaliteit van de crème te behouden.

FAQ

Is Biodermal Littekencrème effectief?

Ja, Biodermal Littekencrème is effectief in het verminderen van de zichtbaarheid en het verbeteren van de kwaliteit van littekens. De crème bevat ingrediënten die het herstellend vermogen van de huid ondersteunen en het littekenweefsel soepel en zacht houden.

Wat zijn de voordelen van Biodermal Littekencrème?

De voordelen van Biodermal Littekencrème zijn onder andere het verminderen van de zichtbaarheid van littekens het verbeteren van de kwaliteit van littekens, en het ondersteunen van het herstellend vermogen van de huid.

Hoe vaak moet ik Biodermal Littekencrème aanbrengen?

Je moet Biodermal Littekencrème twee keer per dag aanbrengen op het litteken en de omliggende huid. Masseer de crème in tot deze is opgenomen. Let op: Niet op niet gesloten wondjes aanbrengen.

Is Biodermal Littekencrème een medische littekencrème?

Biodermal Littekencreme bevat ingrediënten die het herstellend vermogen van de huid ondersteunen. Hoewel Biodermal Littekencreme niet als een medische crème beschouwd kan worden, kan het zeker een gunstig effect hebben op het verminderen van littekens. Ben je op zoek naar een medische crème bekijk dan Bapscarcare.

Kan Biodermal Littekencreme ook voor oude littekens gebruikt worden?

Biodermal littekencrème ondersteunt zowel oude als nieuwe littekens, kleine littekens en acne littekens. De crème maakt ook oude littekens soepel en zacht.

Welke andere littekencrèmes zijn vergelijkbaar met Biodermal?

Er zijn verschillende andere litteken crèmes op de markt die vergelijkbaar zijn met Biodermal Littekencreme. Enkele voorbeelden zijn Dermatix Siliconengel Bodygel, en VSM Calendulan littekencrème met plantaardige ingrediënten.

Kan ik Biodermal Littekencreme gebruiken tijdens de zwangerschap?

Ja, Biodermal Littekencrème kan veilig worden gebruikt tijdens de zwangerschap. Het is echter altijd verstandig om voor gebruik van een nieuw product tijdens de zwangerschap advies te vragen aan een arts of verloskundige.

Waar kan ik Biodermal Littekencreme vinden?

Biodermal Littekencreme is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en apotheken, zowel online als offline. Je kunt ook rechtstreeks bestellen via de website van Biodermal.

Is Biodermal Littekencreme geschikt voor kinderen?

Biodermal crème is dermatologisch getest en heeft een zachte formule die geschikt is voor de tere kinderhuid.

Kan Biodermal Littekencreme gebruikt worden om littekens te voorkomen?

Biodermal Littekencreme wordt niet alleen gebruikt om bestaande littekens te verminderen, maar ook om littekens te voorkomen.

Over de schrijver
Je wilt gezond zijn en je goed voelen. En daar willen wij je bij helpen. Dat doen we door je zo goed mogelijk te informeren over allerlei onderwerpen die met gezondheid te maken hebben. Onze artikelen zijn helder, gemakkelijk leesbaar en intensief onderzocht. Ze bevatten nuttige, interessante en toepasbare tips waarmee jij je gezondheid en welzijn naar een hoger plan kunt tillen. Al onze blogs, artikelen en nieuwsbrieven staan onder redactie van dokter Allan Vafi.
  • De inhoud op deze website is alleen voor informatieve of educatieve doeleinden bedoeld en mag niet worden gebruikt als vervanging van professioneel medisch advies. Specifiek medisch advies kan alleen worden gegeven wanneer een arts volledige kennis van je gezondheidssituatie heeft.
  • Hoewel wij alles in het werk stellen om de informatie op deze website nauwkeurig en up-to-date weer te geven, verontschuldigen wij ons voor eventuele fouten. Gelieve foutieve informatie aan ons te melden door middel van het contactformulier.
  • Onze artikelen kunnen partnerlinks bevatten. Lees hier onze disclaimer