Relaties

Emotionele veerkracht gaat niet alleen over het kunnen omgaan met tegenslag en problemen. Het gaat ook om het hebben van een ondersteunend netwerk om op te leunen als het leven moeilijk is. Daarom is sociale verbondenheid zo belangrijk. 

Volgens onderzoek wordt isolement in verband gebracht met een verhoogde mortaliteit. Met andere woorden, mensen die geen sociale steun hebben, lopen meer kans om vroegtijdig te overlijden. Door onze sociale connecties uit te breiden en de connecties die we hebben te verbeteren, kunnen we onze gezondheid en emotionele veerkracht vergroten. 

Met informatie die het sociale netwerk uit kan breiden en de sociale interactie kan verbeteren, probeert mooiegezondebenen.nl mensen te helpen de contacten op te bouwen die ze nodig hebben om te floreren. 

Vaak zijn het de kleine dingen die het grootste verschil maken. Een telefoontje van een vriend, een kaartje van een familielid of zelfs een glimlach van een vreemde kan onze dag opfleuren en ons eraan herinneren dat we niet alleen zijn. 

Wanneer we ons verbonden voelen met anderen, is de kans groter dat we de stormen van het leven doorstaan. 

We hopen dat we met onze informatie mensen kunnen helpen het sociale leven op te bouwen dat ze verdienen.

Berichten over Relaties: