Gezonde benen, hoe belangrijk is dat! Bij alles gebruiken we onze benen en moeten er 100% op kunnen vertrouwen. We lopen ermee, doen onze boodschappen ermee, gebruiken ze tijdens ons werk en maken er volop gebruik van bij het sporten en de invulling van onze vrije tijd. We genieten van wat we ermee kunnen en doen alsof het nooit anders zal zijn.


Hoe vanzelfsprekend allemaal. We staan er eigenlijk niet bij stil, totdat er iets 'hapert'. Je beseft pas de waarde van iets als het niet meer hebt of niet meer goed kunt gebruiken. Een opgezet been, krampen, een verstuikte enkel, een gekneusde knie, laat staan een botbreuk of erger waarbij het ineens niet mogelijk is het been 'gewoon' te gebruiken en je soms afhankelijk wordt van anderen.


Het enige wat je dan wilt, is zo snel mogelijk van de klachten af en het dagelijkse leven, zoals je dat gewend was, weer oppakken. Praktijk dokter Vafi helpt u met het opsporen van de klachten en de behandeling ervan. Bovendien geven wij u advies om ervoor te zorgen dat uw benen in topconditie blijven, zodat u er nog lang en gelukkig gebruik van kunt maken.


Afspraak maken? Klik hier>

Artikelen in Gezonde benen