Inspiratie en Gezondheid

ontvang het dagelijks in je inbox

klik op de button om je in te schrijven

Je inspiratie voor vandaag

Bij een optimale weerstand is de kans groot dat je gezond bent. Bij een slechte weerstand geef je bacteriën, virussen, parasieten en schimmels vrij spel. Een wijdvertakt systeem van witte bloedcellen, chemische stoffen en organen herkent miljoenen schadelijke indringers en vernietigt deze voor ze gezonde cellen kunnen aantasten. Zorg daar goed voor: eet gezond, drink voldoende water, zorg voor genoeg slaap, beperk stress en beweeg!

Het is bijzonder hoe een tip, een uitspraak of een bepaald inzicht je dag of je mindset kan veranderen. Eén opmerking die je aan het denken zet kan zomaar aanleiding zijn voor stappen die je anders niet had gezet.

'Inspiratie voor vandaag' brengt je ideeën en gedachtes die voor impact op je gezondheid en algehele welbevinden kunnen zorgen.

Hoewel er op allerlei platforms genoeg informatie voor handen is, krijg je van ons inspirerende, motiverende en inzichtgevende boodschappen die we met jou in gedachten hebben gekozen.

Schrijf je in hierboven zodat je iedere ochtend een opbeurende, gezonde of bijzondere gedachte in je inbox tegemoet kunt zien!

© 2019 VAFIMEDIA