Wat kost een spataderbehandeling?
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat kost een spataderbehandeling?

De kosten* van een spataderbehandeling zijn vaak onduidelijk. Je wilt iets aan je spataderen laten doen maar eigenlijk kan niemand je precies vertellen hoe dat zit met de tarieven. Je blijft zitten met vragen als: wat vergoedt de zorgverzekeraar; wat moet ik zelf betalen; hoe zit dat met het eigen risico?

Natuurlijk wil je van tevoren weten waar je aan toe bent. Daarom hebben wij de ‘Beslisboom Spataderen’ ontworpen. Hiermee heb je een gemakkelijke tool in handen waarmee je in één oogopslag duidelijkheid krijgt over de kosten van een spataderbehandeling. Download hem hier als pdf. Blijf je dan toch nog zitten met vragen? Laat deze dan achter onder het blog.  Let op: op de pdf wordt de oude introductieprijs voor het microconsult (€27) gehanteerd. Vanaf 01-01-2019 is deze €47

 

Vergoeding-verzekeraar-bij-spataderen

 

 

Over de schrijver
Een spataderbehandeling of een vaatonderzoek snel en simpel? Zonder verwijsbrief kun je bij ons terecht voor een duplex-vaatonderzoek en een spataderbehandeling. Je wordt onderzocht én behandeld door de vaatchirurg zelf. Ontdek het bij Spataderpraktijk dokter Vafi.
Reactie plaatsen

Zelf je spataderen onderzoeken en controleren? Benieuwd naar de 6 spatadermythes? Wil je weten hoe je problemen met je aders kunt voorkomen? Je leest het in de spatadergids. Vraag hem gratis aan!

De voorlichting die op onze website wordt gegeven is bedoeld als algemene informatie. 

Specifiek medisch advies kan alleen worden gegeven wanneer de arts volledige kennis van je gezondheidssituatie heeft.

Wij gebruiken cookies.