Wat kost een spataderbehandeling?
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat kost een spataderbehandeling?

De kosten* van een spataderbehandeling zijn vaak onduidelijk. Je wilt iets aan je spataderen laten doen maar eigenlijk kan niemand je precies vertellen hoe dat zit met de tarieven. Je blijft zitten met vragen als: wat vergoedt de zorgverzekeraar; wat moet ik zelf betalen; hoe zit dat met het eigen risico?

Natuurlijk wil je van tevoren weten waar je aan toe bent. Daarom hebben wij de ‘Beslisboom Spataderen’ ontworpen. Hiermee heb je een gemakkelijke tool in handen waarmee je in één oogopslag duidelijkheid krijgt over de kosten van een spataderbehandeling. Download hem hier als pdf. Blijf je dan toch nog zitten met vragen? Laat deze dan achter onder het blog.  Let op: op de pdf wordt de oude introductieprijs voor het microconsult (€27) gehanteerd. Vanaf 01-01-2019 is deze €47

 

Vergoeding-verzekeraar-bij-spataderen

 

 

Over de schrijver
Een spataderbehandeling of een vaatonderzoek snel en simpel? Zonder verwijsbrief kun je bij ons terecht voor een duplex-vaatonderzoek en een spataderbehandeling. Je wordt onderzocht én behandeld door de vaatchirurg zelf. Ontdek het bij Spataderpraktijk dokter Vafi.
Reactie plaatsen

Heb je onze Gratis Spatadergids al? 

 Ben je benieuwd naar wat de 6 spatadermythes zijn?

En nieuwsgierig naar hoe je grotere problemen met je aders kunt voorkomen?

Wil je weten wanneer je met je spataders naar de dokter moet?

Of onderzoek je liever eerst je spataderen zelf?

Je leest dit en meer in de spatadergids!

Wij gebruiken cookies.