Jij straks blote benen? Wij nu de spataderen!

Wanneer je spataderen hebt zijn er twee dingen die je kunt doen. Je kunt bij ons (zonder verwijsbrief) een afspraak maken voor een vaatonderzoek en je kunt (ook zonder verwijsbrief) een afspraak maken voor sclerotherapie (behandelen van spataderen).

Bij je eerste bezoek zal onze vaatchirurg je spataderen bekijken en de conditie van je vaten middels een duplex(vaat)-onderzoek in beeld brengen. Dit is om te bepalen of sclerotherapie voor jou geschikt is. Wanneer het licht op groen staat krijg je direct een afspraak voor de behandeling.

Een sclerotherapie behandeling bestaat uit het injecteren van een vloeistof in de spatader. De ader wordt daardoor afgesloten en na verloop van tijd door het lichaam opgeruimd.
Voor sclerotherapie is geen verdoving nodig, een behandeling duurt ongeveer 30 minuten en na de procedure kun je direct weer naar huis. Je krijgt een kous aan die de behandelde ader dicht zal drukken.

  • is ongecompliceerd
  • is minimaal belastend
  • gaat snel
  • wordt uitgevoerd door de vaatchirurg
  • is bewezen effectief
  • is veilig
  • geeft een mooi resultaat

Mw. G. uit Denekamp 

Het is heel mooi geworden! Super!

Mw. A. uit Winterswijk

Ik werd bijzonder snel en professioneel geholpen. 

Mw. H. uit Amsterdam

Mijn moeder en oma zijn al door dokter Vafi geholpen. Nu ben ik aan de beurt. Wij zijn erg tevreden. Hij levert altijd kwaliteit. 

Wil je een afspraak maken? Dat kan door op de oranje button hieronder te klikken. Je wordt direct doorgeleid naar onze digitale agenda. Zo kun je gemakkelijk en snel zelf bepalen wanneer je komt.

De kosten voor het vaatonderzoek zijn 57 euro. Deze worden in mindering gebracht wanneer je je spataderen ook bij ons laat behandelen.
Sclerotherapie komt (afhankelijk van de hoeveelheid gebruikte vloeistof) meestal uit tussen de 147 en 197 euro. 

Spataderpraktijk Dokter Vafi

de Tuber Medisch Centrum 

Beatrixpark 24

7101 BN Winterswijk